Informacija. Inspiracija. Podrška.

Autentičan poslovni sadržaj i podrška za uspješno poslovanje i uravnotežen život.

Žénial sadrži autorske članke poslovnih žena i žena poduzetnica te stručne članke drugih gostujućih autora. Cilj portala je sa širom poslovnom zajednicom dijeliti autentičan sadržaj koji dolazi iz prve ruke te unaprijediti poslovnu zajednicu i poduzetništvo žena dijeljenjem znanja, iskustva i alata, istovremeno vodeći brigu o ključnim pitanjima mentalnog i fizičkog zdravlja i balansa između privatnog i poslovnog života.

Ostani #ŽÉNIJALNA uz #ŽÉNIAL!

Naše su autorice žene koje mijenjaju hrvatsku, ali i međunarodnu poduzetničku i poslovnu scenu, edukatorice, mentorice… žene iz različitih industrija, s jednim zajedničkim nazivnikom – razmišljaju i djeluju izvan okvira. Kroz brojne članke, intervjue i kolumne, dijele s nama svoja znanja, aktualnosti, savjete.  Zaljubljene u izazov, ali svjesne toga da su za uspjeh jednako važni i fizičko i mentalno zdravlje, u svoje su autorske redove tako pustile liječnice, fitness trenerice, psihologe… pa čak i trenere pasa, jer što je život bez kućnih ljubimaca?

Žénial je pokrenut 2020. godine u formatu digitalnog časopisa, a od 2024. godine dobiva vlastiti online prostor i postaje portalom.

Inicijalno pokrenut kao projekt Mreže žena, Žénial se svojim autentičnim sadržajem i sve širom zajednicom autora, čitatelja i partnera nastavlja razvijati i preuzimati ulogu važnog središta informacije, inspiracije i podrške za žene u poslovanju. Kroz poticanje uspjeha, zajedničke dobrobiti i sklada između poslovnog i privatnog života, Žénialom želimo promicati kompletan holistički pristup današnjem poslovanju te cjelokupnom življenju.

Žénial je namijenjen svim poslovnim ženama i poduzetnicama, onima koje se tako osjećaju ili koje to planiraju postati, kao i svima onima zainteresiranim za kvalitetan autorski sadržaj – kod nas nećete pronaći copy/paste tekstove.

Uz sam portal, i dalje možete pratiti digitalna izdanja časopisa Žénial, o čemu možete pročitati više u nastavku.

Digitalno izdanje Časopisa Žénial i Mogućnosti Oglašavanja

Časopis Žénial izlazi kvartalno, 4 puta godišnje. Dosadašnja izdanja digitalnog časopisa Žénial možete čitati u issu formatu putem našeg ISSUU profila ili putem portala Mreže žena.

Za mogućnosti oglašavanja u Žénialu, mogućnosti Ekskluzivne suradnje kojom postajete partner portala ili pridruženje timu naših autora, obratite nam se na redakcija@zenial.hr

14+

Digitalnih izdanja

160+

Objavljenih članaka

100 000+

Čitanja