Bili smo na Wine VIP Eventu u Zagrebu!
Bogata vinska ponuda, raznolika gastronomska iskustva i inspirativni izlagači – sve to smo doživjeli jučer na sjajno organiziranom Wine VIP eventu u hotelu Antunović! Ovaj ekskluzivni događaj bio je savršeno mjesto za sve zaljubljenike u ugostiteljstvo, turizam i srodne industrije, koji su htjeli isprobati nove slatke i slane delicije ili vrhunska vina različitih podneblja.
Autor:Ivana Radić
U mnoštvu izlagača primijetili smo neke koji su nam zapeli za oko što zbog specifičnih proizvoda što zbog gostoljubivosti i ideja na koje su došli.
Domaće savijače novog branda Pepas
Na štandu Pepas probali smo ukusne savijače od višanja i sira, a u ponudi je još puno drugih okusa i inovativnih kombinacija poput savijače s blitvom s češnjakom koja podsjeća na tradicionalni soparnik. Ugostila nas je ljubazna vlasnica koja je pokrenula svoj obrt pod nazivom Pepas.
KUKI – novo ime za sočne keksiće
Na štandu obitelji Marač isprobali smo KUKije – njihov proizvod slatkih keksića raznih okusa koja nas je očarao svježinom. U proizvodnju su krenuli sasvim slučajno, prije 2020.godine, no s onzirom na pandemiju covida proizvodnja je bila otežana no ove godine su ozbiljno krenuli u proizvodnju. Zanimljivo je da su se orijentirali na ambalažu koja se može reciklirati kako bi bili u skladu s trendovima.
Začini su uvijek IN
Da su začini uvijek u modi dokazala nam je i gospođa Alessia Cortesi, porijeklom Talijanka, koja više od 20 godina živi u Zadru. Bavi se opremanjem luksuznih jahti, ali je otvorila i biznis sa začinima koje je predstavila zagrebačkoj publici. Radi se o kombinaciji različitih začina za mesna, riblja, povrtna jela koji uz to sjajno mirišu.
Slovenska Berryshka osvaja Hrvatsku
Kao šećer uvijek ide na kraju tako smo se i mi zaustavili na štandu s prefinim ručno rađenim čokoladicama i džinom u bojama. Piće smo dobili u čokoladnim čašicama kako ne bi bilo otpada. Ono što nas je oduševilo na Berryshka štandu je da je to obiteljski posao koji uključuje destileriju i čokolateriju. Osim gina proizvode razne likere i rakije, a čokoladne delicije su rađene od najfinijih sastojaka.
Ukupno, Wine VIP event je bio više od samog kušanja vina i piva – bio je to doživljaj koji je spojio strast, inovaciju i gastronomsku raznolikost na jednom mjestu. Svojim cjelodnevnim programom i stručnim radionicama, pružio je nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima. Ovo je događaj koji ćemo sigurno preporučiti!
Foto:Mreža žena
Bili smo na Wine VIP Eventu u Zagrebu!
Bogata vinska ponuda, raznolika gastronomska iskustva i inspirativni izlagači – sve to smo doživjeli jučer na sjajno organiziranom Wine VIP eventu u hotelu Antunović! Ovaj ekskluzivni događaj bio je savršeno mjesto za sve zaljubljenike u ugostiteljstvo, turizam i srodne industrije, koji su htjeli isprobati nove slatke i slane delicije ili vrhunska vina različitih podneblja.
Autor:Ivana Radić
U mnoštvu izlagača primijetili smo neke koji su nam zapeli za oko što zbog specifičnih proizvoda što zbog gostoljubivosti i ideja na koje su došli.
Domaće savijače novog branda Pepas
Na štandu Pepas probali smo ukusne savijače od višanja i sira, a u ponudi je još puno drugih okusa i inovativnih kombinacija poput savijače s blitvom s češnjakom koja podsjeća na tradicionalni soparnik. Ugostila nas je ljubazna vlasnica koja je pokrenula svoj obrt pod nazivom Pepas.
KUKI – novo ime za sočne keksiće
Na štandu obitelji Marač isprobali smo KUKije – njihov proizvod slatkih keksića raznih okusa koja nas je očarao svježinom. U proizvodnju su krenuli sasvim slučajno, prije 2020.godine, no s onzirom na pandemiju covida proizvodnja je bila otežana no ove godine su ozbiljno krenuli u proizvodnju. Zanimljivo je da su se orijentirali na ambalažu koja se može reciklirati kako bi bili u skladu s trendovima.
Začini su uvijek IN
Da su začini uvijek u modi dokazala nam je i gospođa Alessia Cortesi, porijeklom Talijanka, koja više od 20 godina živi u Zadru. Bavi se opremanjem luksuznih jahti, ali je otvorila i biznis sa začinima koje je predstavila zagrebačkoj publici. Radi se o kombinaciji različitih začina za mesna, riblja, povrtna jela koji uz to sjajno mirišu.
Slovenska Berryshka osvaja Hrvatsku
Kao šećer uvijek ide na kraju tako smo se i mi zaustavili na štandu s prefinim ručno rađenim čokoladicama i džinom u bojama. Piće smo dobili u čokoladnim čašicama kako ne bi bilo otpada. Ono što nas je oduševilo na Berryshka štandu je da je to obiteljski posao koji uključuje destileriju i čokolateriju. Osim gina proizvode razne likere i rakije, a čokoladne delicije su rađene od najfinijih sastojaka.
Ukupno, Wine VIP event je bio više od samog kušanja vina i piva – bio je to doživljaj koji je spojio strast, inovaciju i gastronomsku raznolikost na jednom mjestu. Svojim cjelodnevnim programom i stručnim radionicama, pružio je nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima. Ovo je događaj koji ćemo sigurno preporučiti!
Foto:Mreža žena